Dansande.GIF

Mina intressen!

 

 

 

 

Jag har många intressen, förutom mina barn. Jag är också intresserad av släktforskning, fotografering, dator, historia, mitt hem, titta på filmer, lyssna på musik, motorcyklar, dragracing, paranormala saker och energier på Herrgården och Prästgården.

Mitt största intresse är släktforskning som jag har hållit på med sedan 1998. I historia tycker jag om att läsa böcker om gamla Stockholm och om medeltida Sverige. Jag tycker om filmerna "Arn" och serien som tv4 har visat om Sveriges historia. Jag gillar datorer och internet, brukar vara på släktforskningssajter och facebook.

 

Allätare när det gäller filmer men är inte så förtjust i skräck. Jag tycker om serier som går på tv; förhäxad, smallville, Dr Phil, mannen som talar med hundar, ghost whisperer, the vampire diaries och medium. Jag gillar all musik (Takida, Beyonce, Billy Idol, Black Eyed Peas, Eminem, Evanescence, Frankie Goes To Hollywood, Linkin Park, Judas Priest, Metallica, Nickelback, Rihanna, Shakira, One Republic, Tina Turner, Whitesnake, Dead by april, Iron Maiden, Rammstein, Nightwish, Lillasyster, Guru Josh Project, Eminem ft lil wayne, Pantera, Korn, Ghost, Adele, Ellie Goulding, Sia, Joan Jett, Pat Benatar, Suzi Quatro) men inte så mycket klassisk.

 

Jag tycker om motorcyklar och amerikanska bilar. Jag har haft en Chevrolet Caprice. Min Caprice var röd och det var årgång 1991. Jag tycker mycket om dragracing och under flera år var jag och barnen med på dessa tävlingarna mest på Tullinge och Mantorp. Cool

 

 

Min_parla.JPG    
Chevrolet Caprice, 1991    
 
stäng